Skriv om din kunst

KURSUS 2: Skriv om din kunst  

Ved Kirstine Autzen

Vi har glæden af igen i år at kunne tilbyde Kirstine Autzens skrive kursus. Kurset henvender sig til dig der savner redskaber til at skrive om sin kunst og blive bedre til at skrive om din praksis og dine værker med integritet – og have det sjovere med at skrive. Fra den tidlige ide generering til ansøgninger, og siden til PR-materiale. På workshoppen lærer du grundprincipper i det gode teksthåndværk og enkle teknikker til at skrive. Målet er at give dig tryghed i at skrive i et præcist, personligt og usnobbet sprog. En god pressetekst, ansøgningstekst eller hjemmeside tekst kan være dét, der får dig og dine værker igennem næste nåleøje.

På workshoppen lærer du at designe en skriveproces, du kan stole på, og at bruge tekst til at både tænke og formidle med. Der arbejdes med kendte og gennemprøvede skriveteknikker, best practice og eksempler, der bindes sammen af egne afprøvninger af teknikkerne på projektbeskrivelser og eventuelt artist statement. Ved kursets afslutning har du: 1. Erfaring med forskellige teknikker til skrivning og redigering – og en introduktion til at tænke på din modtager og dit formål med din tekst 2. En printet guide til eget brug, som opsummerer det, du har lært.

Den første dag introduceres grundprincipperne i en god skriveproces og prøver vi teknikker til skrivning og redigering af. Dag to – som er online – består af veksling mellem feedback og videre skrivning.

 

Om underviseren


Kirstine Autzen
er billedkunstner og fotograf og har desuden i en lang årrække skrevet om og for kunstnere både i trykte og onlinemedier og på konsulentbasis. Hun har i 5 år undervist andre kunstnere og kunsthåndværkere i at skrive om egne værker og praksis.

 

Se mere:
Podcast om netop at skrive om eget arbejde: https://denkreativeforretning.dk/podcast/032

http://www.kirstineautzen.dk

www.instagram.com/kirstineautzen

 

Dato:                  13. november 23
Tid:                     Kl. 10.00 – 16.00
Sted:                  KUFAs kontor i Odense

Dato:                 27. november 23
Tid:                    Kl. 09.3
0 – 15.00
Sted:                
Online

Pris:                   500,- kr. inkl. kaffe, te og vegetarsandwich d. 13.11


Tilmeldingsfrist: 27. september 23

 

Tilmeld dig her: Kursustilmelding

Scroll