Digitale værktøjer

KURSUS 1: Digitale værktøjer

3D, AI, AR

Ved Frank Fenriz
Gennem Frank Fenrizs kurser får du en indføring i nogle af de gratis værktøjer og platforme, der er tilgængelige på nettet. Man kan forestille sig disse værktøjer som en slags forlænget arm eller som et hold assistenter, en ny palette eller en værktøjskasse, som kan bruges til at skabe værker. Det kræver ingen særlige forkundskaber at deltage – blot en grundlæggende forståelse af computeren. Efter kurset, vil man kunne arbejde selvstændigt videre med programmerne.

Del 1: grundlæggende brug af 3D i gratisprogrammet Blender.
Lær at skabe både organiske tegninger samt mere monumentale, arkitektoniske og geometriske former i blender som kan virtuel modelleres, og som du efterfølgende kan bruge sammen med andre digitale værktøjer.

Del 2: lære at lave animationer og AI (augmented reality).
Introduktion til programmet Makehuman, hvor man kan lave en grundform, som man derefter kan arbejde videre med i platformen Mixamos animationsskabeloner. Man kan herefter bruge det skabe i andre gratis programmer såsom AR programmet Meta Spark eller arbejde videre med dem i Blender.

Del 3: Introduktion til brugen af AI (Artificial Intelligence) værktøjer.
Lav dine 3D billeder om til en 3D forme. Eller at få streger til at lave en form, som du med et AI værktøj kan at lave om til et landskab og meget mere gennem bl.a. Stable diffusion Photopea og Photogrammetry.


Om underviseren:


Frank Fenriz har i flere år eksperimenteret med mulighederne indenfor 3D og digitale værktøjer, og hvordan man kan bruge disse til at skabe kunst. I Franks undervisning og eget arbejde er der fokus på, at det skal være teknisk nemt at skabe gode og spændende værker ved hjælp af disse værktøjer. Frank Fenriz er en engageret og kompetent underviser med mere end 30 års erfaring.


Dato:  Fredag d. 27. oktober 2023
Tid:     Kl. 10.00 – 15.00
Sted:   KUFAs kontor i Odense

Dato:  Lørdag d. 18. november 2023
Tid:     Kl. 10.00 – 15.00
Sted:   KUFAs kontor i Odense

Dato:  Lørdag d. 2. december 2023
Tid:     Kl. 10.00 – 15.00
Sted:   Online

 

Pris:    Kr. 500,00 inkl. kaffe, te og en vegetarsandwich d. 27/10 og 18/11.

Tilmeldingsfrist: 27. september 2023

 

Tilmeld dig her: Kursustilmelding

Scroll